Wij verwelkomen ggz Dimence als nieuwe klant

Na een testperiode van enkele maanden, gebruiken de psychiaters en B-verpleegkundige van Dimence nu het product Dictation Anywhere van Cedere. Dictation Anywhere is populair gezegd, spraakherkenning in de cloud.

 

Dimence biedt geestelijke gezondheidszorg voor iedereen in Oost-Nederland. Ruim 2400 medewerkers werken dagelijks vanuit ruim 60 locaties voor in totaal 30.000 cliënten en patiënten per jaar.


Dimence maakt onderdeel uit van Stichting Dimence Groep. Voor de bestuurssamenstelling van Dimence wordt verwezen naar de bestuurssamenstelling van de Dimence Groep (www.dimencegroep.nl).

De artsen en verpleegkundige hebben een eigen spraakprofiel op een server van Cedere, volledig veilig  en met persoonsbescherming, de juiste normeringen zijn aanwezig (NEN7510).

De auteurs spreken in een smartphone en ontvangen binnen enkele minuten het verslag in tekst terug op zowel de smartphone als bij de secretaresse.

 

De secretaresse zorgt voor de optimalisatie van het profiel en de plaatst het verslag in het Dossier.

 

Sneller een verslag, kan haast niet. Op weg naar de koffieautomaat wordt een verslag ingesproken en is de auteur klaar voor de volgende client.

 

Meer weten of deze methode >> bel of vul contact formulier in