Deventer Marktplaats

Op 19 november is Cedere aanwezig bij Marktplein Deventer. Naast een inspirerend netwerkplein wordt er veel aandacht besteed aan het inhoudelijke programma. Veel sprekers zullen u inspireren op het gebied van het nieuwe ondernemen. 

Deventer Marktplaats

Tijdens Deventer Marktplein staat netwerken centraal op het inspirerend marktplein vol met exposanten. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan het inhoudelijke programma met uiteenlopende onderwerpen waardoor een breed geïnteresseerd publiek aangesproken wordt. Ook vindt de zeer gewaardeerde Deventer Ondernemersverkiezing plaats.

 

Deventer Marktplein is hét ondernemersevent om te netwerken, kennis te delen en elkaar te inspireren. Deze combinatie staat al jaren garant voor een interessant programma, ontdekken van ondernemerskansen en het opdoen van nieuwe netwerkcontacten. Daarnaast vindt de Deventer Ondernemersverkiezing plaats.

Deelnemers profiteren van een uitgebreide promotiecampagne rondom Deventer Marktplein.

 

Doe 19 november 2014 in Deventer dus ook succesvol en plezierig zaken! Relatiekaarten via Cedere? Vul contactformulier in.