Afstandsbediening met smartphones

Met de Olympus Audio Controller kunnen we de DM901 voicerecorder op afstand bedienen. Voorbeeld is om de voice recorder bij een lezing of congres, vergadering of interview, op afstand in te schakelen.

Met de Wi-Fi-verbinding kunt u opnamen starten en stoppen en indexmarkeringen aan opnamen toevoegen. Foto’s toevoegen, nieuw hoofdstuk beginnen of vraagtekens plaatsen.

voorbeeldvideo

 

Afbeeldingen koppelen aan spraakbestanden (visuele index)

U kunt afbeeldingen die met een smartphone zijn gemaakt koppelen aan de spraakbestanden die met de recorder zijn opgenomen. Dat gaat op dezelfde manier als het koppelen van gewone indexmarkeringen. Tevens kunt u vier andere typen indexmarkeringen selecteren waarmee u de gewenste positie op een eenvoudige manier kunt zoeken.


Gegevens delen met Dropbox

De opgenomen gegevens kunnen eenvoudig naar Dropbox worden geüpload. Door gegevens met Dropbox te delen kunt u de opnamen afspelen/bewerken met een andere smartphone of tablet PC waarop de Audio Controller is geïnstalleerd. U kunt de opnamen ook via een webbrowser op een PC afspelen.


Eenvoudige installatie


U kunt heel eenvoudig een Wi-Fi-verbinding maken tussen de recorder en de smartphone door de QR-code op de recorder met de app te scannen.

Deze app is ontwikkeld voor iPhone, iPad en Androïd en werkt alleen in combinatie met DM901 van Olympus.

 

Overzicht Olympus voicerecorders