Olympus app voor iPhone en Android

 

Olympus released de allereerste Olympus Dictation smartphone applicatie, samen met de innovatieve cloud-gebaseerde Olympus Dictation Delivery Service (ODDS). 

De Olympus Dictation App is beschikbaar voor iOS en Android-apparaten en stelt gebruikers in staat om te dicteren in DSS-formaat, zelfs wanneer hun dicteerapparaat niet bij de hand is. Met de Olympus Dictation App en de Olympus Dictation Delivery Service (ODDS) kunnen klanten nu zelf bepalen waar en wanneer ze willen dicteren en hebben alle voordelen van hun Olympus Digital Dictation workflow-oplossingen.

 

Zie onderstaand youtube film:

De bestanden op de App worden direct in DSS formaat opgenomen , in plaats van later omgezet. De DSS -indeling is de gangbare norm voor dictere. Dit formaat  werd speciaal ontworpen voor het opnemen van spraak, voor een hoog niveau van encryptie, het  waarborgen van de veiligheid en het produceren van zeer kleine bestanden.


Met behulp van de Olympus Dictation App , kunt u er ook voor zorgen dat uw Smartphone dictaten omvat met alle beschikbare informatie bij het dicteren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om worktypes en prioriteiten voor individuele dictaten te definiëren. Met de Smartphone kan men ook opnames bewerken en secties invoegen in plaats van te overschrijven.

 

Informatie bij Cedere.