Spraakherkenning onderweg

Cedere heeft iets nieuws ontwikkeld: Cedere Dictation Anywhere

Spraakherkenning voor onderweg. Niet de standaard spraakherkenning zoals u kent van de telefoon of auto, maar een spraakherkenning met uw eigen profiel en woordenschat.

 

 

Saas on demand

Het profiel leert van u en de herkenbaarheid van 99 % is dan ook goed haalbaar. U gebruikt of een voicerecorder of uw smartphone. Die heeft u toch al bij u.

 

U spreekt een dictaat in, scant eventueel een barcode, of koppelt uw gps locatie en maakt een foto. Het dictaat wordt verstuurd naar de spraakherkenningsserver en binnen enkele minuten ontvangt u de ingesproken dictaat in tekst terug op uw iPhone.

 

U of uw secretaresse kan op de server inloggen en zo de teksten, met eventueel de foto of gps locatie, kopieren of bewerken.

 

Stelt u zich voor: u komt van een klant, spreekt direct het verslag in... op kantoor hoeft u enkel de tekst te kopieren naar een relatiebeheer systeem.

Niet meer aan het einde van de week naar uw aantekeningen staren en met stress achter uw computer de verslaglegging in orde maken.

 

Of: u heeft altijd uw smartphone bij u, ook bij het visite lopen in een ziekenhuis of bij de client thuis, na elke bezoek kunt u uw bevindingen direct inspreken en zich zo vrij maken voor het volgende bezoek.

 

informatie pagina