Twijfelt u nog over de toepassing van spraakherkenning in uw juridische praktijk ?

Er zijn talloze juridische professionals die dankzij spraakherkenningstechnologie in staat zijn om in een mum van tijd pleidooien en contracten op te stellen en de documentatie en correspondentie van rechtszaken te verzorgen.

Advocatenkantoren en juridische afdelingen van bedrijven kunnen met behoud van bestaande bedrijfsprocessen of informatiesystemen spraakherkenningssoftware op brede schaal inzetten om documenten sneller te produceren, transcriptiekosten te verlagen en steeds terugkerende workflows te stroomlijnen.

 

In bijgaande white paper leest u wat de grootste

kostenposten en productiviteitsproblemen zijn voor mensen met een juridisch beroep. Ook wordt ingegaan op belangrijke voordelen van spraakherkenning zoals:

• Documenten sneller produceren

• Knelpunten bij het opstellen van documenten wegnemen

• Efficiëntie en winstgevendheid verhogen

 

White Paper

Html-mailer