Olympus introduceert nieuwe voicerecorders

Olympus introduceert  - naast de nieuwe DS-7000 en DS-3500 dicteersystemen - de DS-2500 voicerecorder.

 

Deze krachtige recorder is ideaal voor drukbezette professionals die zowel op kantoor als onderweg snel en gemakkelijk spraakopnamen willen maken en hun tijd zo goed mogelijk willen benutten.

De Olympus DS-2500 is voorzien van een aantrekkelijke zilverkleurige metalen behuizing, waarin tal van handige functies schuil gaan. De meest gebruikte knoppen zitten allemaal aan de zijkant zodat de recorder gemakkelijk met één hand kan worden gebruikt. De overige knoppen zitten aan de voorzijde en kunnen met de duim worden bediend. Het heldere scherm met wit LED-backlight zorgt voor een overzichtelijke weergave van alle relevante informatie en is een handig hulpmiddel bij het navigeren door het gebruiksvriendelijke menu.

 

De robuuste DS-2500 biedt een geweldige opnamekwaliteit en slaat bestanden op in de DSS Pro-structuur die speciaal is ontwikkeld voor professionele spraakopnamen. Tot de diverse bewerkingsmogelijkheden behoren invoegen, overschrijven en gedeeltelijk wissen, en die zorgen voor extra controle en een grote flexibiliteit. 

 

Producten