Zet spraak om in tekst – waar en wanneer u maar wilt

De Olympus DS-7000 en DS-3500 dicteersystemen:

een nieuwe norm voor professionele opnamen, transcripties en spraakherkenning.

Professioneel dicteren werkte nog nooit zo goed en gemakkelijk. Met de nieuwe DS-7000 en DS-3500 voldoet Olympus aan de meest strenge eisen op het gebied van zakelijk dicteren. Deze recorders hebben een duurzame metalen behuizing en een groot kleuren-LCD en combineren een groot gebruiksgemak met een geweldige opnamekwaliteit. Dankzij de PIN-beveiliging en de 256 bit DDS Pro-encryptie (in real-time) zijn zelfs de meest gevoelige bestanden altijd optimaal beveiligd.

 

Ook nieuw is de AS-7000 transcriptiekit, die wordt geleverd met een voetschakelaar met 4 knoppen en een lichtgewicht hoofdtelefoon die onder de kin wordt gedragen. Met deze kit, waarbij een ergonomische bediening centraal staat, haalt u maximaal profijt uit uw DS-7000 of DS-3500 en optimaliseert u de workflow – zeker als u tevens gebruikmaakt van spraakherkenningssoftware.

 

Brochure

 

Direct naar onze Webwinkel