Testen rollermouse in combinatie met Dragon Naturally Speaking

Niet elk programma is volledig te bedienen met de stem. Cedere verkoopt sinds enkele maanden accessoires voor de laptop en computer. We gaan deze artikelen testen en schrijven onze bevindingen op de site.

Momenteel testen we de RollerMouse Pro2 muis.

Rollermouse pro 2

De RollerMouse Pro2 muis is een muis die over de gehele toetsenbord ligt. 

 

De centrale positie van de RollerMouse Pro2 maakt het ook mogelijk om met beide handen te werken en vermindert daarmee stress en klachten als gevolg van computerwerk. Het heeft een voorgeprogrammeerde instelling van de knoppen (géén drivers nodig), en stelt u ook in de gelegenheid om de instelling van de knoppen te veranderen, om zo uw productiviteit te verhogen.

 

De RollerMouse Pro2 kan aangepast worden aan de dikte van het toetsenbord. Het is ook mogelijk om de hellingshoek van het toetsenbord middels de meegeleverde instel poten aan te passen. De ingebouwde polssteun is van kunstleer, daardoor makkelijker afwasbaar en slijtvaster.

 

Voordeel bij het gebruik in samenspel met Dragon Naturally Speaking is vooral terug te vinden bij het secretariaat. Bij het afluisteren van de ingesproken dictaten van medici en advocaten, heeft de secretaresse de handen op het toetsenbord. Bij het corrigeren moet zij de muis gebruiken om te dubbelklikken of te selecteren en te corrigeren.

 

Met de RollerMouse Pro2 kan zij de handen op het toetsenbord houden en met de duimen snel en accuraat de muis verschuiven op het te corrigeren woord en met één knop dubbelklikken.

 

Ergonomisch is dit erg prettig door de natuurlijke houding en het werken met deze muis versnelt de werkzaamheden. Het is even wennen omdat de werkmethode anders is maar zeker de moeite waard om uit te testen.

 

Cedere kan een proefplaatsing adviseren.

Bekijk het artikel (video)

Bekijk het artikel (webwinkel)