Presentatie Ergodirect

Ergodirect is partner geworden van Cedere met betrekking tot overige hardware zoals aangepaste muis en toetsenbord. Ergodirect heeft veel kennis op het gebied van ergonomie.

Spraakherkenning is vaak niet 100 % te gebruiken en een aangepaste muis is dan de oplossing.

Ergodirect

Om onze klanten een goed advies te kunnen geven heeft Ergodirect een presentatie gehouden. In deze presentatie kreeg Cedere algemene informatie over werkplekken en werkomgevingen en over hoe een werkplek in te richten. Tevens wetenschappelijke informatie over versnelling van werkzaamheden door ergonomische accessoires.

 

Cedere test momenteel diverse artikelen uit, vooral in combinatie met spraakherkenning. De DXT-muis en de rollermuis (RollerMouse) zijn momenteel een aanrader. Ook voor mensen zonder klachten werken deze accessoires prettig.

 

Een belangrijk aspect bij spraakherkenning voor mensen met niet alleen een arbeidshandicap is de werkplek. Veelal wordt er met een laptop gewerkt en we hebben die dag geleerd dat hierbij de houding niet ideaal is.

 

In onze webwinkel heeft u een overzicht van de muizen en toetsenborden die geschikt zijn voor werkplekken. Tevens vindt u laptop standaards en beeldschermhouders.

 

Cedere kan deze artikelen ook op zicht bij u neerzetten zodat u zelf kunt testen. Ergodirect heeft aangegeven Cedere te ondersteunen in het maken van keuzes en het geven van advies.

 

Kijk vast in de webwinkel bij ergonomische accessoires!