Professionals

Cedere heeft de website in beroepsgroepen verdeeld om u zo beter te kunnen informeren. Ondanks dat de andere groepen ook professionals zijn, zijn we van mening dat er een groep mensen bestaat die niet onder Medici of Juristen valt en toch veelvuldig gebruik maakt van spraakherkenning.
 
Twijfelt u of uw vakgebied wel geschikt is, of er voor uw vaktaal al een woordenboek is, of u wel met onze producten kunt werken, of het omgevingsgeluid storend is voor u of uw omgeving? Dan kunnen wij dat onderzoeken met een demonstratie, advies of project. U kunt ook naar Cedere komen om de producten zelf uit te proberen. De headsets en voicerecorders kunnen wij u voor 30 dagen op proef aanbieden.

 

Cedere heeft een selectie gemaakt van de artikelen die geschikt voor professionals zijn. Wilt u een totaaloverzicht dan kunt u direct kijken in onze webwinkel.
 
Vindt u het moeilijk om te dicteren, dan raden wij u een training Leren Dicteren aan.


Meld u aan voor de Cedere nieuwsbrief

Cedere stuurt regelmatig een nieuwsbrief met tips en nieuws. 

Meld u aan voor de nieuwsbrief. U kunt ook aangeven of u, naast de algemene nieuwsbrief van Cedere, een speciale nieuwsbrief wilt ontvangen.

 

Afmelden
Bent u niet meer geïnteresseerd in onze nieuwsbrieven, dan kunt u zich altijd uitschrijven.

TV-programma LifeStyle Experience en spraakherkenning

In het tv-programma Lifestyle Experience van RTL 5 wordt aandacht besteed aan spraakherkenning van Dragon Naturally Speaking. In deze video zien we hoe een management guru gebruik maakt van de Dragon software om zo effectiever en sneller te werken.