Advocaten, notarissen en juristen

Voor de juridische dienstverlening adviseert Cedere vaak andere artikelen dan bij bijvoorbeeld medisch. Het is niet alleen dat er een andere taal wordt gesproken of andere woorden worden gebruikt, maar ook de werkmethode is vaak anders. Bij juridische diensten is de grootte van een kantoor belangrijk, evenals de werkmethode, specialisatie en het personeel.

 

Wanneer snelheid van werkzaamheden van belang is, kijken we eerst naar spraakherkenning. Is er een secretariaat, dan kunnen zij eventueel de dictaten uitwerken met spraakherkenning. Er is dan wel een workflow oplossing nodig en artikelen voor digitaal dicteren.

 

Maakt u gebruik van een analoog systeem, de zgn. bandjes, dan is de overstap naar digitaal dicteren eenvoudig en zeer aan te bevelen. Heeft u een klein kantoor, dan is soms alleen spraakherkenning dé oplossing.

 

In dit gedeelte van de site geven we uitleg over de diverse mogelijkheden. Echter, een advies op maat is vaak noodzakelijk. Neem gerust contact op!

Meld u aan voor de Cedere nieuwsbrief

Cedere stuurt regelmatig een nieuwsbrief met tips en nieuws. 

Meld u aan voor de nieuwsbrief. U kunt ook aangeven of u, naast de algemene nieuwsbrief van Cedere, een speciale nieuwsbrief wilt ontvangen.

Afmelden
Bent u niet meer geïnteresseerd in onze nieuwsbrieven, dan kunt u zich altijd uitschrijven.

Archief nieuwsbrieven