Professionals met arbeidgerelateerde klachten

De klachten tijdens computerwerkzaamheden zijn vaak divers. Voor de een geldt dat het muisgebruik pijnlijk is, voor de ander is juist het typen een probleem. Ook kan vermoeidheid of verminderde concentratie een belemmering vormen.
 
Na vooronderzoek geeft Cedere een maatwerktraining op uw werkplek. We passen de werkzaamheden zo aan dat u door gebruik van spraakherkenning uw klachten kunt verlichten of zelfs verhelpen. Soms geven wij meer aandacht aan stemcommando's, de andere keer aan dicteren.
Het is ook mogelijk om alle werkzaamheden met uw stem uit te voeren.

Spraakherkenning wordt ook gebruikt als (secundaire) preventie. Hebt u eenmaal klachten gehad, dan kunnen klachten weer terugkomen wanneer u geen aapassingen doet.

De software wordt vaak door het eigen bedrijf aangeschaft omdat een werknemer zo in enkele dagen weer haar arbeid kan verrichten. Achteraf zijn deze kosten terug te vragen bij diverse instanties. Een volledig traject kan vergoed worden via het UWV. U vraagt bij Cedere een offerte aan die u kunt indienen bij het UWV. Meer informatie vindt u bij vergoedingen.

Installatie van Dragon Naturally Speaking op uw lokale computer of op een (Citrix) server wordt door onze eigen ICT-afdeling uitgevoerd.


Meld u aan voor de Cedere nieuwsbrief

Cedere stuurt regelmatig een nieuwsbrief met tips en nieuws. 

Meld u aan voor de nieuwsbrief. U kunt ook aangeven of u, naast de algemene nieuwsbrief van Cedere, een speciale nieuwsbrief wilt ontvangen.

 

Afmelden
Bent u niet meer geïnteresseerd in onze nieuwsbrieven, dan kunt u zich altijd uitschrijven.

Archief nieuwsbrieven